Signature Cell Healing

Signature Cell Healing is een zachte, krachtige healingmethode en wordt ingezet om de onbalans (ziekte) op alle lagen van ons mens-zijn te herstellen. De Signature Cell is de zg. ‘Gods cel’ en is de eerste cel die ontstaat na bevruchting. Deze cel draagt het Goddelijk geheugen in zich en bevindt zich in het midden van de pijnappelklier, een klein orgaan dat in het midden van de hersenen ligt, tussen de twee hersenhelften. Jouw signature, jouw oorspronkelijkheid (blauwdruk) ligt in deze ‘Gods cel’ opgeslagen. Elke cel is een replica van deze ‘Gods cel’ en heeft een perfect geheugen. De Signature Cell speelt een grote rol in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn.

In een tijd waarin drukte, hectiek en stress aan de orde van de dag zijn, zijn onze cellen vergeten dat ze van oorsprong perfect zijn. Dit kan zich uiten in allerlei fysieke- en mentale klachten en onbalans. Door deze bijzondere energetische healing gaan de cellen zich herinneren wat hun oorspronkelijke functie (blauwdruk) is en zich hierin herstellen. Hierdoor ontstaat heling en balans op alle lagen van ons mens-zijn nl. in de:

      -fysieke laag
      -emotionele laag
      -mentale laag
      -spirituele laag

De behandeling:
Het helen begint met het energetisch afstemmen en het werken met prana- (levens)energie. De healing bestaat uit een opening, middenstuk en afronding. Het uitspreken van de intentie bij de opening en de dankbaarheid uitspreken bij de afronding is een belangrijk onderdeel van de healing. Alleen de opening kan al als heel helend worden ervaren. Een signature cell healing is heerlijk om te ontvangen, het werkt helend, laat je energie weer stromen en is een cadeau aan jezelf.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wees welkom.