Energetische massage

Energetische massage is een meridiaan-massage met een diepgaande werking. In ons lichaam bevinden zich onder de huid in het onderhuidse bindweefsel 12 meridianen (energiebanen) die met elkaar zijn verbonden, in verbinding staan met organen en waardoor energie (qi) circuleert.

Door emotionele- en/of fysieke problemen kan de stroming van energie stagneren. Door middel van meridiaan-massage, een energetische massage, worden de meridianen in balans gebracht zodat de energie weer kan stromen.

Meridiaan-massage is nl. gericht op het optimaliseren van de energiestroom in deze meridianen en werkt ontspannend en rustgevend. Tijdens de massage word je zacht aangeraakt en zal de energie voelbaar door je lichaam stromen. Er kunnen tijdens de massage verschillende gevoelens en emoties boven komen zoals tintelingen, warmte, kou of bepaalde herinneringen.

Bij de meridiaan-massage gebruik ik een basisolie aangevuld met etherische olie. Meridiaan-massage kan o.a. worden toegepast voor ontspanning, bij slapeloosheid, spanning/stress, maagklachten, spijsverteringsklachten, hoofdpijn enz.
Een energetische massage is heerlijk om te ontvangen, het werkt helend, laat je energie weer stromen en is een cadeau aan jezelf.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wees welkom.