Over mij

Ik ben Ria Gerritsma, geboren in Sneek en nu, samen met mijn partner, woonachtig in Goingarijp. In een stressvolle periode in mijn leven heb ik teveel van mijzelf geëist. Mijn lichaam werkte letterlijk niet meer, ik wist niet meer wat ik wilde en de verbinding met mijzelf was ik helemaal kwijt. Omdat de reguliere gezondheidszorg alleen de symptomen kon bestrijden en mij niet kon helpen, heb ik verder gezocht en ben ik in aanraking gekomen met energetische therapie.

Ik heb hierdoor ontdekt dat mijn grote levensles was dat ik moest leren er voor mijzelf te zijn, mijn hart te volgen en mijn innerlijke kracht te ervaren. Dit ging niet zomaar en was een leerproces met vallen en opstaan. Ik leerde eerlijk naar mijzelf te kijken, verwachtingen los te laten en te voelen wat mijn lichaam aangaf. Het werd een keerpunt in mijn leven. Ik vond mijn essentie van het leven en het daaruit voortvloeiende vertrouwen, verbinding en liefdeskracht. Dit zijn belangrijke waarden die de basis vormen van mijn leven. Van hieruit leef ik en werk ik.

Dit proces had ik niet willen missen, het heeft mij zoveel krachtiger gemaakt en dat gun ik iedereen. Daarom ben ik mij steeds verder in spiritualiteit en healing gaan verdiepen en heb ik alles aangepakt en opgepakt om mijzelf te helen, te scholen, spiritueel te groeien in wat ik nu met passie doe. Namelijk mensen met liefdevolle aandacht en op basis van gelijkwaardigheid begeleiden op hun pad naar HEEL-ZIJN in mijn Healingpraktijk Inner-Care.

Wees welkom.